Levitra eller Spedra?

Vilken av dessa två potensläkemedel funkar bäst? Ska du välja Levitra eller Spedra? Vilka fördelar och nackdelar ger dessa potensmedel? Nedan jämför  vi Spedra och Levitra som båda är godkända behandlingar för impotens.

Effekt och duration

Effekten är naturligt nog vad de flesta människor tänker på när vi ska jämföra potensmediciner, men i själva verket finns det endast små skillnader. I grund och botten är det nämligen så att alla godkända potensläkemedel fungerar på samma sätt och de fungerar ungefär lika bra. Dock finns det individuella skillnader i frågan om effektivitet. En person som får god effekt av Levitra kan uppleva mindre god effekt från Spedra och vice versa.

När det gäller effektdurationen finns större skillnader mellan potensmedlen och äkta Cialis fungerar exempelvis mycket längre än konkurrenterna. Skillnaden mellan Spedra och Levitra är dock liten och detta är de två potensläkemedel som funkar snabbast. Du kan faktiskt förvänta effekt från Levitra och Spedra redan efter 15-20 minuter och effekten håller i sig i upp till 5-6 timmar.

Biverkningar

När det gäller risken för biverkningar är också skillnaden mellan Spedra och Levitra relativt liten och detta är de två potenspiller som anses ge minst risk för sådana reaktioner. Både Levitra och Spedra rekommenderas därför för många män med underliggande hälsoproblem, liksom för många män som är känsliga för läkemedel.

Användarnas erfarenheter

På oberoende engelska och amerikanskasajter har flera tusen personer delat sina erfarenheter med läkemedel och det ger en god grund för att bedöma vad som är bäst. Enligt användarna är Levitra det bästa valet och på sajten drugs.com ger användarna betyget 8,1 av 10 poäng, vilket är mycket bra. Spedra får när detta skrivs betgyet 6 av 10 poäng.

Vad är bäst, Levitra eller Spedra?

Så länge effekten och biverkningar varierar från person till person, finns det inget enkelt svar på vad som är det bästa potensmedlet. Baserat på användarupplevelser delad på flera oberoende platser framstår dock Levitra som det bästa alternativet, till stor del på grund av bättre effekt. I frågan om effektdurationen konstaterar dock de flesta användare att Spedra är ett något bättre val.

Läs mer